Contact opnemen met Nederkaart.nl

Op deze site vind je diverse kennisgeving over de Nederlandse kaart, zoals fietsroutes en de top steden met leuke plekken per provincie . Hopelijk ben je tevreden met de kennisgeving en is de kennisgeving duidelijk. Mochten er vragen zijn of is de tekst niet meer relevant, dan kun je contact opnemen met ons voor uitleg of eventuele aanpassingen. 

elektrische-fiets

Samenwerken

Het is mogelijk om een samenwerking aan te gaan met Nederkaart.nl. We vinden het altijd leuk om mogelijkheden te bespreken met gerelateerde zakelijke bedrijven. Mocht je eventueel een mogelijkheid in gedachte hebben over adverteren of dergelijke informatie over kenmerken  Nederland, leuke plekken en diverse routes,  neem dan contact op met ons!

Gastblog

Ben je een schrijver of wil je een artikel schrijven over jouw product of dienst? Dat is het zeker een mogelijkheid om bij ons een bericht te plaatsen. Laat hieronder in het bericht achter waar het artikel over gaat en daarna kunnen we eventuele voorwaarden bespreken! 

Advertentie plaatsen

Op de website zijn verschillende banners te zien. Er zijn altijd verschillende opties om deze in te laten vullen door jou! Mocht je interesse hebben om te adverteren, laat in het bericht weten waar de advertentie over gaat en welke plek je in gedachte had, om de advertentie te plaatsen.

Ben je geïnteresseerd in een van deze wegen of heb je iets anders in gedachten, neem dan contact met ons op!  Laat de volgende informatie achter via het contactformulier: 

Naam 
Bedrijfsnaam
Webadres
Mailadres 
Product
Soort vraag of samenwerking
Korte uitleg over jouw idee
Telefoonnummer

We zullen bij het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk te reageren! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...